Consilierul judeţean Ioan Corjuc, exclus din PSD

În cursul zilei de astăzi, vineri, 8 aprilie 2011, Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, s-a întâlnit pentru a dezbate chestiuni de ordin organizatoric precum şi pentru a analiza ultimele evenimente politice de la nivel judeţean.

La unul din punctele de pe ordinea de zi a aceastei întâlniri, a fost invitat şi consilierul judeţean Ioan Corjuc, pentru a clarifica situaţia legată de participarea acestuia la şedinţa CJ din data de 6 aprilie 2011, deşi grupurile de consilieri judeţeni ale PSD şi PNL au decis să nu se prezinte, întrucât indicatorii tehnico economici pentru drumurile judeţene sunt mult supraevaluaţi. Astfel, este limpede de înţeles, că pe tronsoane de drum judeţean similiare, executate în cursul anului 2010 prin Programul Regional Operaţional, preţul pe kilometru este de cel puţin două ori mai mic, în medie, faţă de preţul pe kilomteru propus de preşedintele consiliului judeţean, Gheorghe Flutur. Spre exemplificare, DJ 174C Panaci Bilbor are preţul propus de 1.362.285 Euro/km, în timp ce DJ 174 Vatra Dornei Panaci s-a executat anul trecut la valoarea de 424.097 Euro/km. Aceasta înseamnă că varianta actuală, propusă de Gheorghe Flutur, costă de peste trei ori mai mult decât preţul adevărat care s-a obţinut anul trecut.

În urma analizei interne din cadrul Biroului Permanent s-a adoptat în unanimitate decizia de excludere din rândul membrilor PSD a domnului Ioan Corjuc, conform statutului PSD, secţiunea a IV-a, art. 12, alin. 6 (membrii PSD care au săvârşit abateri de prevederile statutului, ori care prin activitatea sau comportamentul lor aduc prejudicii partidului, li se aplică, în funcţie de gravitatea acestora, excluderea din rândurile membrilor de partid).

Totodată, s-a discutat şi situaţia primarului localităţii Putna, membru PSD, căruia i s-a retras sprijinul politic pentru funcţia aleasă  de primar, în conformitate cu secţiunea a IV-a din statutul PSD, art. 12, alin. 4, pentru faptul că în activitatea politică a adus prejudicii partidului.  

Biroul de presă  al PSD,

Ovidiu Milici, vicepreședinte



20:07
vineri, 08 aprilie 2011

Taguri

Ioan Corjuc, PSD, excludere

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere