Candidaţii USL, desemnaţi prin sondaje de opinie

Reprezentanţii suceveni ai PSD şi PNL au declarat joi că vor organiza sondaje de opinie publică în vederea desemnării candidaţilor la funcţiile de primar al municipiului şi preşedinte de consiliu judeţean.

Reprezentanţii Uniunii Social Liberale de la Suceava, Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor, au declarat de la sediile partidelor pe care le reprezintă, că vor organiza sondaje de opinie publică pentru a vedea care sunt dorinţele populaţiei în privinţa celor care vor candida la funcţiile de preşedinte de consiliu judeţean şi primar al Sucevei. În urma centralizării rezultatelor, ei vor delega candidaţii care vor intra în cursa pentru cele mai importante locuri din judeţ.

„Vom face sondaje de opinie care să reflecte situaţia reală şi dorinţele electoratului, Nechifor. Din datele noastre, avem un potenţial politic destul de important. Am speranţa că şi la Suceava vom avea potenţial”, a spus Cătălin Nechifor, arătând că primăriile PSD ocupă un mare procentaj din judeţ.

Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava a spus joi că „relaţia cu PSD şi PC va trebui să fie echitabilă, echilibrată şi corectă”

Ambii lideri cred că Suceava va conta mult pentru alegerile locale. Băişanu consideră că poziţiile din administraţia locală sunt esenţiale pentru viitorul Parlamentului.

„Peştii cei mari ajung în Parlament după ce peştii cei mici ajung la Primărie. Dacă PDL nu va mai câştiga primăriile şi consiliile judeţene, nu va mai avea ce căuta pe eşicherul politic”, a spus Băişanu.

În trei săptămâni, liderii formaţiunilor locale ale PSD, PNL şi PC vor trebui să semneze protocolul de colaborare. Alexandru Băişanu a mai declarat că în curând, partidele din USL vor face o conferinţă comună în care vor prezenta strategia de dezvoltare a judeţului.

13:55
joi, 10 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere