Caderea Guvernului Boc

Presedintele organizatiei judetene Suceava a Partidului Romania Mare, Gheorghe Acatrinei, si-a manifestat,  satisfactia vizavi de succesul motiunii de cenzura „11 contra Romaniei” depuse de PNL, UDMR, cu participarea PSD, impotriva Cabinetului Emil Boc. 

Acatrinei spune ca este pentru prima data in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie in care un guvern pierde sprijinul parlamentar ca urmare a unui asemenea demers.



Peremiştii suceveni considera că votul de marti, 13 octombrie a fost un demers cu adevărat democratic. Presedintele organizatiei judetene Suceava a Partidului Romania Mare, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca , in mod categoric, , guvernul PD-L va dispărea, întrucât moţiunea a fost cu totul îndreptăţită,.  El a adaugat ca nu se mai poate merge în felul acesta, deoarece s-a introdus o adevărată “brambureală” în administraţia publică, subliniid ca oamenii s-au săturat de minciuni,  pentru că sunt încalcate legile şi nu mai există respect faţă de acestia,. Gheorghe Acatrinei considera că este necesar să se meargă mai departe,  parlamentarii trebuind să iniţieze şi procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu. Conform spuselor acestuia,  unul din motive ar fi şi cererea de organizare a referendumului pentru parlamentul unicameral. Cât priveşte numărul de parlamentari, reducerea se poate face doar printr-o lege organică şi în condiţii de normalitate”, a explicat preşedintele PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei.



16:50
miercuri, 14 octombrie 2009

Taguri

Emil Boc.guvern, Gheorghe Acatrinei, PRM, alegeri, parlament

Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere