Băişanu: PD-L este într-o stare de disperare

Liberalul Alexandru Băişanu consideră că la alegerile PD-L de la Suceava s-a făcut terapie în grup. Au fost adunaţi oamenii cu arcanul pentru a îi convinge pe membri că PD-L este în continuare foarte puternic.

poza
Băişanu: PD-L este într-o stare de disperare | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Preşedintele Alexandru Băişanu consideră că la alegerile judeţene PD-L s-a putu observa o formă de manifestare a unei echipe care se află într-o stare de disperare, hăituiţi de propriile incapacităţi de a guverna.

Băişanu susţine că de fapt ei sunt puţini, dar au vrut să pară mulţi, aducînd oameni de la alte partide politice pentru a oferi osanale lui Gheorghe Flutur.

"Foarte mulţi primari care se zbat pentru localităţile unde au fost aleşi au fost obligaţi într-un fel sau altul să spună cît de mare este Gheorghe Flutur."

Liberalul Băişanu a vrut să amintească despre acţiuni similare de pe vremea PSD, considerînd că "toţi cei care pupau mînuţa lui Gavril Mârza, acum o pupă pe a lui Gheorghe Flutur. Sunt convins că în momentul în care vagonul cu membri marcanţi ai PD-L va deraia, aceşti primari vor trece în altă parte."

Liberalii sunt convinşi că Flutur nu va mai ieşi preşedinte al CJ Suceava şi că lucrul acesta se va întîmpla pentru că sondajele făcute de PNL îi postează pe membrii PD-L la un scor de 11,99%.

19:36
vineri, 08 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere