Baisanu: “Crin Antonescu, un candidat cu solutii”

Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat duminica, 1 noiembrie, ca in timpul vizitei pe care a avut-o cu eurodeputatul Norica Nicolai in judet, a constatat ca sucevenii sunt foarte nemultumiti de politica agricola si a precizat ca foarte multi cetateni spun ca voteaza cu oricine, numai cu Basescu nu.

Liderul liberalilor suceveni il considera pe Crin Antonescu, un presedinte care nu are solutii numai pentru criza politica ci si solutii economice cum ar fi cele de scadere a taxelor si impozitelor dupa modelul german.  Baisanu a mentionat ca spre deosebire de Crin Antonescu, ceilalti candidati se feresc de dezbateri politice televizate.

 

Presedintele PNL Suceava, a mai mentionat si faptul ca se incearca aducerea cat mai multor europarlamentari, fosti ministrii sau lideri de la nivel central in orasul resedinta de judet. Declaratia a fost facuta in timpul vizitei europarlamentarului Norica Nicolai la Suceava, ocazie cu care liderul liberalilor suceveni i-a trecut in revista pe cei care au vizitat judetul pana in prezent si totodata a anuntat ca pe data de 13 noiembrie, este posibil sa ne onoreze cu prezenta candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu.

 



09:54
luni, 02 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere