Baisanu: “Cei din PD-L joaca in continuare murdar”

Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat luni, 9 noiembrie, ca cei din PD-L joaca in continuare murdar, taind bannerele PNL.

poza
Baisanu: “Cei din PD-L joaca in continuare murdar”

Baisanu este nemultumit de faptul ca primarul din comuna Horodniceni, domnul Pavel Dulgheru, a dat jos toate bannerele PNL si le-a taiat.

 

Acest lucru a fost vazut de catre cetatenii comunei si reclamat la Politie.  Seful liberalilor suceveni sustine ca nimic nu este intamplator, deoarece bannerele nu sunt taiate de catre un profesor sau inginer, ci de catre un apropiat al domnului Flutur, Pavel Dulgheru fiind angajat la Directia Silvica si fost coleg al acestuia.


Baisanu a mai precizat ca, Flutur este singurul coordonator de credite al banilor din judetul Suceava, dar care imparte banii primarilor suceveni in functie de apartenenta politica. Astfel incat, primarii PD-L primesc mai multi bani decat cei din alte partide politice.

 

Drept urmare, Baisanu ii cere lui Flutur sa nu lase oamenii din mai multe localitati fara bani si totodata, sa ramana verticali si sa respecte legea pentru ca aceasta campanie sa ramana una corecta, in care cel mai bun sa castige.



19:45
luni, 09 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere