Au pregătit strategia de campanie

Comitetul Director al PDL Suceava a stabilit, sâmbătă, strategia organizaţiei pentru campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, având ca principal obiectiv obţinerea încă din primul tur, de către Traian Băsescu, a peste jumătate din voturi în judeţ, a anunţat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, după şedinţa Comitetului Director al PDL Suceava, că a fost stabilită strategia organizaţiei pentru următoarea perioadă şi în campania electorală şi că "ipoteza clară este că PDL Suceava îl sprijină pe Traian Băsescu la Preşedinţie pentru un nou mandat".

 

El a subliniat că PDL nu este încurcat de faptul că Traian Băsescu nu şi-a anunţat candidatura şi că acesta îşi va alege momentul când o va face.Flutur a spus că pentru alegerile prezidenţiale PDL Suceava s-a organizat pe secţii de votare şi că la fiecare astfel de organizaţie sunt minimum zece membri ai partidului care vor acţiona în campania electorală.

 

"Peste 5.300 de oameni intră în dispozitiv pentru alegerile prezidenţiale", a afirmat Flutur, care a menţionat că aceştia vor trebui să comunice eficient cu electoratul arondat secţiilor de votare respective şi vor prezenta realizările şi proiectele.

 

Liderul PDL Suceava a arătat că filiala îşi propune ca la alegerile prezidenţiale Traian Băsescu să obţină în judeţ peste jumătate din voturi în primul tur de scrutin.Potrivit sursei citate, o asemenea ţintă este realizabilă pentru un partid care are în judeţul Suceava conducerea Consiliului Judeţean, opt parlamentari şi majoritatea primarilor.

 

Gheorghe Flutur a adăugat că Traian Băsescu are o bază de susţinere mai mare decât PDL, el fiind susţinut, pe lângă PDL, de alte forţe politice, cum ar fi PNŢCD, de primari ai altor partide sau de personalităţi ale societăţii civile.

 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR1, că declaraţiile unora dintre foştii săi colegi din Partidul Democrat, în care spus că ar avea candidat pentru alegerile prezidenţiale, îl deranjează."Pot spune că declaraţiile unora dintre foştii mei colegi din Partidul Democrat mă şi deranjează ... care spun «avem candidat»", a spus Băsescu.

 

Băsescu a declarat că unul dintre motivele deplasărilor mai frecvente prin ţară din ultima perioadă este acela de a-şi da seama dacă mai poate candida încă o dată la funcţia de şef al statului, spunând că nu a luat încă o hotărâre.

 

MEDIAFAX



01:54
luni, 21 septembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere