Ardeleanu considera campania dusa de Traian Basescu ca fiind una eleganta

Deputatul Sanda Maria Ardeleanu a apreciat prestatia pe toata perioada campaniei, dar mai ales din cadrul dezbaterii televizate a candidatului PD-L pentru alegerile prezidentiale, Traian Basescu, ca fiind una eleganta.

Parlamentarul sucevean a declarat ca dezbaterea dintre Traian Basescu si Crin Antonescu a fost una foarte asteptata.

 

Sanda Maria Ardeleanu a reamintit ca intrebat cum si-ar dori sa fie aceasta campanie, Traian Basescu a declarat ca "eleganta" si a precizat ca acest lucru a fost demonstrat de candidatul democrat-liberal si in dialogul pe care l-a avut cu adversarul liberal.

 

Deputatul Sanda Maria Ardeleanu este de parere ca pornind de la dezbaterea de sambata seara s-ar putea fomula cateva insusiri ale elegatei. Astfel, Ardeleanu considera ca eleganta in campanie inseamna sa vorbesti pornind de la fapte si nu din carti si sa-ti respecti interlocutorul apreciindu-i virtutile.

 

Referitor la acest ultim aspect, deputatul sucevean a mai mentionat ca Basescu a dat dovada de fair-play prin felul in care si-a apreciat contracandidatul. Un alt element care denota eleganta in viziunea Sandei Maria Ardeleanu este acela sa nu incerci sa minti, ba din contra, sa-ti recunosti greselile, dand ca exemplu faptul ca "Basescu a recunoscut, sincer si direct, ca a comis o eroare in momentul in care a promulgat legea salarizarii in educatie."

 

Un ultim aspect al elegantei in politica conform democrat-liberalului este acela de a lasa loc de buna ziua si dupa incheierea campaniei electorale. 



15:55
duminica, 15 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere