Antonescu: Trădătorii nu vor mai fi primiţi în partid

Liberalii. prezenţi sâmbătă la întâlnirea cu membrii Biroului Permanent al PNL. au votat o moţiune prin care cei care au tradat partidul, printre ei numărându-se şi Gheorghe Flutur, să nu mai poată fi primiţi înapoi în partid.

poza
Antonescu: Trădătorii nu vor mai fi primiţi în partid | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Gheorghe Flutur nu mai are ce căuta în partid, chiar şi cu 99% cotă de încredere şi intenţie de vot, pentru că s-a luptat pentru desfiinţarea PNL, iar o posibilă primire printre rândurile liberalilor ar însemna lipsă de demnitate şi minte.

Antonescu a menţionat faptul că Flutur a avut, în doar doi ani, o ascensiune fulminantă în PNL, dar "a trădat după ce a primit totul". Toţi foştii membri ai PNL, care au primit funcţii de conducere în PDL, nu vor mai fi primiţi înapoi în rândurile formaţiunii.

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a spus că porţile partidului sunt deschise tuturor celor care au fost păcăliţi de PDL, dar care nu au trădat interesele Partidului Naţional Liberal.

Liberalii suceveni au adoptat excluderea din partid a deputatului Mircea Grosaru şi a primarului de Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban.

14:30
sambata, 13 noiembrie 2010

Taguri

Crin Antonescu, Gheorghe Flutur, PNL, excludere, tradatori

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere