Acatrinei reconfirmat şef la PRM Suceava

Duminică 2 august la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc conferinţa judeţeană a PRM Suceava în urma căreia cei de la România Mare şi-au ales preşedintele organizaţiei judeţene a partidului şi vicepreşedintele.

La aceste alegeri a participat de la centrul partidului vicepreşedintele naţional, Gheorghe Buzatu , care a transmis mesajul tribunului Corneliu Vadim Tudor potrivit căruia PRM începe să revină în viaţa politică naţională. Alegerile desfăşurate i-au adus octagenarului Gheorghe Acatrinei un nou mandat de preşedinte al PRM Suceava, iar în funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales Aurel Jescu.

Gheorghe Acatrinei a recunoscut în faţa reprezentanţilor PRM că partidul a făcut un pas înapoi nereuşind să intre în Parlamentul României în 2008, dar dă semne că îşi revine după ce PRM a trimis 3 europarlamentari la Bruxelles în urma alegerilor din iunie acest an.

Totuşi liderul PRM a subliniat faptul că partidul său creşte din cauza măsurile nepopulare al actualului guvern, pe măsura creşterii numărului de şomeri şi a colapsului din economie. De altfel, Acatrinei nu a ezitat să le reamintească celor prezenţi că la alegerile europarlamentare în unele localităţi PRM a obţinut mai multe voturi decât PRM, inclusiv în municipiul Suceava.

14:01
luni, 03 august 2009
Autor
Tim Tim
Gazduit de Administrare Servere