Teatru pentru copii, ateliere de creatie si turneu Kendama cu CRBL, in week-end, la Iulius Mall

Pentru cei mai mici dintre vizitatorii Iulius Mall Suceava continuă atelierele de creație, atât de îndrăgite. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, specialiștii Creativ & Deco vor fi pregătiți să îi învețe cum să realizeze rame foto din lemn, cu decoruri desprinse din povești. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, așa că prichindeii nu trebuie să aducă decât voie bună și imaginație. La final, obiectele meșteșugite cu migală le vor fi oferite cadou ștrengarilor. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

poza
Teatru pentru copii, ateliere de creatie si turneu Kendama cu CRBL, in week-end, la Iulius Mall

Întâlnirile creative sunt îndrăgite de prichindei, dar și de cei mari. Sâmbătă, la Iulius Mall se va desfășura un atelier tematic pentru adulți. Workshop-ul va avea loc în sala de conferințe de la etaj și va dura două ore. Îndrumători vor fi artiștii plastici Miron Oana și Roxana Bliorțu, iar participanții vor învăța tehnica picturii pe pânză.


Duminică va fi o altă zi cu evenimente speciale, la Iulius Mall, pentru că cei mici primesc invitație la teatru. De la ora 16.00, prichindeii se vor întâlni cu cele mai iubite personaje populare autohtone, în piesa „Păcală și Tândală la școală”. Spectacolul este susținut de actorii Teatrului Ateneul din Iași.


În această perioadă, clienții Iulius Mall Suceava vor putea admira și o expoziție de pictură și grafică. „Impresii cromatice” reunește lucrări semnate de tineri artiști de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” și de la Școala Gimnazială nr. 3 din Suceava.

05:30
joi, 16 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere