TREND MARIAJ - Târgul de Nunţi de la Shopping City Suceava!

S-a dat startul sezonului de nunți și petreceri pe 2018!Viitorii miri sunt așteptați în perioada 9 – 11 februarie la Shopping City Suceava, la a V-a ediție a Târgului de Nunți - Trend Mariaj!

La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă mai aveţi de pus la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele viitorilor miri vor prinde contur.

Sunteți în căutarea rochiei de mireasă? Vă așteptăm cu zeci de modele! Apariţia oricărei mirese atrage atenţia tuturor, iar specialiştii de la Târgul de Nunți - Trend Mariaj reuşesc să ajute orice mireasă să iţi aleagă rochia potrivită pentru silueta ei. Fie că visează la o rochie de tip sirenă, prințesă, de bal sau A-line, işi doresc să fie cu trenă lungă sau mai scurtă, cu design deosebit ori cu simplă din danelă, rochia perfectă de mireasă o pot găsi la Trend Mariaj. Tot aici, viitori mirii își vor putea alege costumul de ceremonie, de la clasic până la modern sau , aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben, invitaţii personalizate și mărturii, torturi, prăjituri și candy bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, servicii foto si servicii video, cabine foto și mărturii magnetice, dar și sonorizare, DJ, artiști şi formaţii, sau chiar destinaţii atractive pentru luna de miere.



Toate detaliile pentru organizarea celui mai important eveniment din viața unui cuplu, le găsiți la târg. Cei mai buni specialiști în domeniu din judetul Suceava și nu numai, vor fi aici pentru a le oferi viitorilor însurăţei, cele mai bune sfaturi în materie de nunţi.

Se anunță o ediție plină de surprize și noutăți, detalii pe pagina de facebook Trend Mariaj!

05:30
sambata, 13 ianuarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere