Finala naţională de drift la Shopping City Suceava

În ultimile două zile ale lunii octombrie, parcarea Shopping City Suceava va fi gazda TOYOTA SUCEAVA DRIFT Series. Evenimentul organizat de TOYOTA Suceava şi Shopping City Suceava, împreună cu Federaţia Română de Drift (FRD) şi cu sprijinul King of Europe (KOE), va reprezenta cea mai profesionistă etapă de drift desfăşurată până la aceasta dată în Bucovina, reprezentând, în acelaşi timp, Finala Campionatului Naţional de Drift.

Ziua I

După briefing-ul de la ora 9 dimineaţa, se va da startul sesiunilor de antrenamente libere pentru acomodarea cu traseul, urmând ca, în intervalul 12:30 – 14:30, publicul să poată opta pentru Taxi Drift. Astfel, pasionaţii vor putea încerca adrenalina drift-ului din postul de pasageri ai maşinilor înscrise în competiţia TOYOTA SUCEAVA DRIFT Series.

În a doua jumătate a zilei, show-ul va continua cu o miză mare pentru piloţi, aceştia urmând să se întreacă în demonstraţii de îndemânare  pe parcursul sesiunii de calificări. Aici piloţii vor fi apreciaţi pentru viteză, unghiul derapajului, modul de abordare a traserului şi, nu în ultimul rând, spectacolul pe care îl oferă. Un sportiv de clasă, dar şi un showman înnăscut, pilotul francez Antony Ply va gasi aliaţi pe masură în piloţii români, la fel de pricepuţi în a crea spectacol pe patru roţi. Ziua se va încheia cu revenirea piloţilor pentru a doua sesiune de antrenamente libere şi Taxi Drift.

Ziua II

Urmând structura primei zile, publicul va urmări piloţii în timpul antrenamentelor libere şi va avea din nou ocazia de a-i însoti pe circuit. Adrenalina va atinge cote maxime pe parcursul  competiţiei  propriu-zise. Între orele 15 :00 şi 17:00, spectatorii vor fi martorii luptei dintre piloţi pentru un punctaj cât mai mare şi un loc cât mai bun în clasament.  

Evenimentul se va încheia cu galele de premiere, întâi pentru Finala Campionatului Naţional de Drift şi apoi pentru primele trei poziţii în clasamentul general. Practic, în parcarea Shopping City Suceava, vom cunoaşte Campionul naţional din 2010.  
 
Logistic, TOYOTA SUCEAVA DRIFT Series va fi pregătit pentru a oferi publicului un week-end cu adevărat spectaculos. Spectatorii vor avea toate motivele să petreacă cele două zile aproape în întregime la Shopping City Suceava.  Pentru o mai bună vizualizare a spectacolului automobilistic, circuitul va dispune de un ecran de 8/4 metri, pe care se vor transmise imagini în timp real de la carele de filmare amplasate pe pistă.  

În clasamentul general al C.N.D., înainte de marea finala TOYOTA Suceava Drift Series, se află şi doi suceveni, Răzban Fraţianu, care ocupă poziţia a 6-a în top şi Mihai Maxim, ocupantul locului 11 din clasament.

15:51
luni, 25 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere