Lungu:"Voi folosi substante dezinfectante dupa audiente"

Drept urmare a cresterii simtitoare a numarului de cazuri confirmate de gripa AH1N1 si datorita faptului ca unul dintre viceprimarii suceveni, Lucian Harsovschi este suspect de contactarea virusului AH1N1, primarul Sucevei, Ion Lungu, a hotarat ca la audientele care vor avea loc la primarie sa fie puse la dispozitie masti anti-gripale si substante dezinfectante.

Lungu a precizat ca nu va sta cu masca pe fata in timpul audientelor dar cu suguranta, va folosi substante dezinfectante la finalul acestora. “De obicei, in ziua de audiente vin peste 100 de persoane.

 

Vom folosi aceste substante dezinfectante, deoarece este bine sa prevenim transmiterea virusului. Nu pot refuza un om daca vine si imi intinde mana. Strangerea mainii este un obicei vechi la noi, un gest de politete. Vom avea  totusi la indemana substante dezinfectante, asa cum este recomandat de doctori”, a completat Lungu.

 

El a mai adaugat ca la sfarsitul acestei saptamani, in functie de confirmarea  suspiciunii de gripa AH1N1 a viceprimarului, Lucian Harsovschi, Primaria Suceava va fi dezinfectata.



12:25
joi, 12 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere