Coroane de flori depuse, de Ziua Bucovinei, la bustul lui Iancu Flondor

Ceremonia organizata de Ziua Bucovinei a fost una restrânsă, la ea participând președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul liberal Ioan Balan și prefectul Alexandru Moldovan. După depunerea coroanelor, Gheorghe Flutur a transmis un mesaj de Ziua Bucovinei, în care a spus că „acest ținut este unul binecuvântat de Dumnezeu”

poza
Coroane de flori depuse, de Ziua Bucovinei, la bustul lui Iancu Flondor
„De Ziua Bucovinei am depus o coroană simbolică în memoria celui care a pus cel mai mult suflet pentru Unirea Bucovinei cu țara acum 102 ani, Iancu Flondor, cavalerul nostru bucovinean. Mă bucur că pot să fiu aici cu colegii și prietenii mei, pentru a aduce, în fiecare an, un omagiu de Ziua Bucovinei. Recunoștință, apreciere pentru tot ce au făcut înaintașii noștri”, a spus șeful administrației județene.
El a transmis „La mulți ani!” pentru toți bucovinenii, dar și aprecieri și felicitări pentru modul de a fi.
„Bucovinenii sunt oameni toleranți. Suntem un ținut binecuvântat de Dumnezeu, suntem într-o zonă mirifică cu tradiții și obiceiuri, cu credință și cu frică de Dumnezeu, cu oameni harnici și cu inițiativă și de aceea le transmit astăzi, de Ziua Bucovinei, un gând bun și de prietenie: La mulți ani Bucovina mea dragă! La mulți ani bucovineni!”, a spus Gheorghe Flutur.


13:39
sambata, 28 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere