Inca 15 autobuzele electrice vor ajunge la Suceava

Câștigătorul licitației este firma SOLARIS BUS & COACH, care va livra autobuze Solaris Urbino Electric 12 produse în Polonia, iar valoarea contractului este de 37.500.000 lei, fără TVA.

poza
Inca 15 autobuzele electrice vor ajunge la Suceava

Totodata,in viitorul apropiat urmează să se instaleze și stațiile de autobuz moderne dotate cu sistem de e-ticketing, afișaj electronic pentru anunțarea curselor și monitorizare video, până acum fiind doi participanți înscriși la licitație.
„Acesta este principalul proiect finanțat de Uniunea Europeană în municipiul Suceava în cadrul perioadei de finanțare 2014-2020”, a precizat viceprimarul Sucevei.



In perioada următoare va fi încheiat contractul de furnizare pentru cele 15 autobuzele electrice si 4 stații de încărcare rapidă și 15 stații de încărcare lentă.



“Încă 15 autobuze electrice mari produse în Polonia vor ajunge în flota TPL Suceava. Ne apropiem de finalizarea implementării proiectului de modernizare a transportului local. Ministerul Dezvoltării a finalizat licitația începută în 2018 pentru achiziția celor 15 autobuze electrice pentru municipiul Suceava”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

09:03
miercuri, 20 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • O delegatie din Republica Moldova va face o vizita Sucevei pentru a viziona proiectele municipalității
  • Lucian Harsovschi: Impreuna mentinem orasul curat!
  • Gheorghe Flutur a semnat documentația pentru modernizarea DJ 174C Panaci – Bilbor
  • Ion Lungu a purtat discutii la mai multe ministere cu privire la problemele Sucevei
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere