Ion Lungu: Bugetul pentru anul 2021 va fi mai mic față de cel din 2020.

Primarul Sucevei a anuntat miercuri că bugetul pentru anul 2021 va fi mai mic decât cei din anul 2020.

poza
Ion Lungu: Bugetul pentru anul 2021 va fi mai mic față de cel din 2020.

"Bugetul pentru anul 2021 va fi un buget de austeritate totală la cheltuielile de funcționare ale Primăriei. În ceea ce privește fondul de salarii nu va cunoaște niciun fel de creștere, va fi identic ca cel din 2020 și la fel și la celelalte cheltuieli de funcționare”, a spus Ion Lungu.


Cu toate acestea insa, primarul a mentionat ca sunt multe investiții în curs de derulare din anul 2020, facand referire la finalizarea rutei alternative Suceava-Botoșani, a modernizării Pieței „George Enescu” sau extinderea rețelelor de gaz natural în Burdujeni-sat.

„Din păcate, în acest an nu va avea loc această bugetare participativă având în vedere faptul că ne obligă legea să ducem la îndeplinire investițiile care sunt începute. Vor fi investiții în continuare. Au rămas restante încă din acest an proiecte la bugetarea participativă aprobate pentru anul 2020 și le vom finaliza în anul 2021. Nu văd sensul să facem altă bugetare participativă atât timp cât suntem obligați de lege să le finalizăm pe cele începute”, a spus primarul.

08:17
miercuri, 09 decembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere