Cu trei chioşcuri în bazar, vrea ajutor de încălzire

Deşi trăiesc pe picior mare, câţiva suceveni s-au gândit că nu ar strica să solicite şi un ajutor la încălzire. Citiţi aici cazurile "speciale" care solicită ajutoare de încălzire.

Din cele 5250 de cereri depuse de către asociaţiile de proprietari, 131 de dosare au fost respinse din mai multe motive.

Primăria a înregistrat şi câteva cazuri mai deosebite. Unul dintre ele este al unui sucevean care deţine trei chioşcuri în bazar şi un autoturism cu o capacitate peste 1.600 de centimetri cubi. Un alt sucevean doreşte să închirieze apartamentul fiicei sale, având aceeaşi adresă în buletin, deşi el deţine o barcă cu motor, o şalupă şi o maşină puternică.

O femeie din Suceava a solicitat şi ea ajutor pentru încălzire, în ciuda faptului că fiii ei au maşini peste capacitate, deţin un teren arabil intravilan de peste 1.000 metri pătraţi sau clădiri în proprietate.

Printre cele mai frecvente situaţii pentru care dosarele au fost respinse sau declarate incomplete se mai numără lipsa cărţii de identitate sau a buletinului cu mutaţie la adresa unde se solicită ajutorul, lipsa actelor doveditoare privind veniturile sau lipsa contractelor de închiriere sau subînchiriere.

Un alt caz special este al unui medic stomatolog care a scris adeverinţa de venit pe o adeverinţă medicală.

12:12
luni, 15 noiembrie 2010

Taguri

Primaria Suceava, ajutoare, cazuri speciale, incalzire

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere