Un poliţist de frontieră rădăuţean, locul III la tenis de masă

În luna martie, Ministerul Administraţiei şi Internelor a organizat la Bistriţa Năsăud, faza finală a competiţiei de tenis de masă, la care au participat cei mai buni sportivi din cadrul tuturor structurilor ministerului

Concursul s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă: sub 35 de ani, între 35-45 de ani şi peste 45 de ani, la ultima categorie din partea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră participând comisarul şef de poliţie Ursan Viorel.

În urma desfăşurării concursului, la categoria peste 45 de ani, unde au participat un număr de 20 de sportivi cu experienţă, comisarul şef Ursan Viorel a obţinut locul III (medalia de bronz), reprezentând astfel cu cinste Poliţia de Frontieră.

Acest lucru nu este o întâmplare, comisarul şef Ursan Viorel, mai  obţinând şi  în anii 2004 şi 2009 loc II , iar anul trecut de asemenea locul trei la tenis de masă.

Conducerea I.J.P.F. Suceava apreciază performanţele comisarului şef Ursan Viorel, pe care îl felicită şi îi urează mult succes la competiţiile viitoare.

14:17
joi, 07 aprilie 2011

Taguri

MAI, tenis de masa

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere