Trei candidați suceveni la titularizare au fost eliminați din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă

Trei candidați au fost eliminați pentru fraudă din examenul de titularizare, care s-a desfășurat miercuri, 29 iulie, în cinci centre de examen sucevene. Alți 7 candidați s-au retras din motive medicale, iar 35 din motive personale.

poza
Trei candidați suceveni la titularizare au fost eliminați din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă
La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 841 de candidaţi (92,72%) din cei 907 candidaţi înscriși. După cum a declarat purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, Cezar Anuței, 42 de candidaţi s-au retras din examen: 35 din motive personale, 7 din motive medicale, iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019-2020.



„În total, au fost transmise spre centrele de evaluare 796 de teze. Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în data de 11 august”, a completat Cezar Anuței.




16:13
miercuri, 29 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere