Seful de district si padurarul din cantonul silvic nr. 3 Tonova din cadrul Ocolului Silvic Moldovița s-au ales cu desfacerea contractelor de munca

Direcția Silvică Suceava a anunțat că ,în urma tăierilor ilegale de arbori înregistrate în cantonul silvic nr. 3 Tonova din cadrul Ocolului Silvic Moldovița, s-a decis desfacerea contractelor de muncă ale șefului de district și pădurarului responsabil de canton.

poza
Seful de district si padurarul din cantonul silvic nr. 3 Tonova din cadrul Ocolului Silvic Moldovița s-au ales cu desfacerea contractelor de munca
Conform Directiei Silvice, in urma unui control efectuat de către personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Moldovița, în prezența delegaților Gărzii Forestiere Suceava și a personalului de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice și Secția Poliție Rurală nr.14 Vama s-a constatat tăierea ilegală a unui număr de 13 arbori cu un volum la cioată de 39,635 mc și o valoare a prejudiciului de 38879,68 lei.


„Având în vedere gravitatea faptelor, în data de 05.08.2020 Comitetul Director al Direcției Silvice Suceava a analizat și a aprobat măsurile propuse de către Biroul Paza și Protecția Pădurilor, luând hotărârea de a înainta către Consiliul de Disciplină propunerea de desfacere a contractului individual de muncă a pădurarului titular de canton și a șefului de district, ambii din cadrul Ocolului Silvic Moldovița”, anunță DS Suceava.



09:37
miercuri, 05 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere