Tineri contrabandişti prinşi la frontieră

<VIDEO Trei tineri contrabandişti au încercat să introducă în ţară 1.500 de pachete de ţigări în valoare de peste 10.000 de lei.

poza
Tineri contrabandişti prinşi la frontieră | (f) IJPF

Poliţiştii de frontieră de la PTF Siret au observat joi seară, pe artera de intrare în ţară, un autoturism din care au ieşit trei persoane care aveau asupra lor bagaje voluminoase şi au sărit gardul care împrejmuieşte punctul de trecere, încercând astfel să se sustragă de la controlul de frontieră.

Cei trei traficanţi au vârste de 20, respectiv 21 de ani, fiind domiciliaţi în Siret. Pe traseul parcurs de aceştia, poliţiştii au descoperit şase genţi pline cu ţigări de contrabandă, abandonate de cei în cauză.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 10.500 de lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar celor trei persoane poliţiştii de frontieră suceveni le-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei şi de contrabandă.

Totodată, poliţiştii de frontieră suceveni i-au întocmit unei şoferiţe de 24 de ani din Siret dosar penal pentru contrabandă.

13:19
vineri, 22 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere