Tineri contrabandişti prinşi cu focuri de armă

Doi tineri au fost reţinuţi cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană. Tinerii transportau 17.000 de pachete cu ţigări care urmau să ajungă pe piaţa neagră. Valoarea totală a ţigărilor este de aproximativ 70.000 de lei.

Un grup de persoane, care nu îşi justifica prezenţa în apropierea zonei de frontieră, a fost identificat în seara zilei de 10 noiembrie 2010, de către poliţiştii de frontieră din SPF Brodina. Persoanele care transportau mai multe colete voluminoase au fost somate verbal de către poliţişti, moment în care au încercat să fugă, profitând de vegetaţia abundentă şi de terenul împădurit.

Doi tineri din Straja, cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, au fost reţinuţi după ce poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical. În urma verificării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit nouă colete care conţineau 17.210 de pachete cu ţigări de provenienţă moldovenească.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru trecerea ilegală a frontierei de stat şi pentru contrabandă în formă agravantă, acte care urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 68.840 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

14:01
joi, 11 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere