Prins cu 1.000 de pachete de ţigări în portbagajul maşinii

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, în autoturismul unui cetăţean român, ţigări în valoare de aproximativ 9.000 de lei, care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit, în portbagajul maşinii unui sucevean, 1.000 de pachete de ţigări, marca „Jing ling”, pentru care şoferul nu deţinea documente legale de provenienţă.
Întrebat fiind de provenienţa ţigărilor, bărbatul a recunoscut că le-a cumpărat de pe raza oraşului Siret, de la un ucrainean pe care nu-l cunoaşte, cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră din judeţul Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 8.600 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar suceveanului i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere” în afara antrepozitului fiscal pe teritoriul României a produselor accizabile marcate necorespunzător.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret în vederea continuării cercetărilor. Actele premergătoare urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

14:09
vineri, 26 noiembrie 2010

Taguri

IJPF, contrabanda, din judet, portbagaj, tigari

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere