Principele Radu şi Principesa Margareta în vizită la Suceava

Principele Radu şi Principesa Margareta au sosit, vineri, la Suceava pentru a vizita Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare", cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înfiinţare. Principele a vizitat Colegiul şi a discutat cu profesorii şi elevii din instituţie.

Principele Radu şi Principesa Margareta au stat de vorbă cu direcţiunea şcolii, ocazie cu care au donat fondului Bibliotecii un set de cărţi despre Casa Regală. Totodată, Alteţele sale regale au semnat în Cartea de Onoare a Colegiului. Ulterior, ei au vizitat capela Colegiului şi au stat de vorbă cu elevii şi profesorii.

Totodată, Principele Radu şi Principesa Margareta au vizitat Universitatea "Ştefan cel Mare", s-au întâlnit cu rectorul instituţiei şi cu numeroşi profesori şi studenţi. Alteţa Sa a declarat, pentru newsme.ro, că intenţionează să organizeze, la Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava, o serie de conferinţe sezoniere pe mai multe teme. Alteţa Sa a mai organizat conferinţe la Universităţi din ţară pe teme de leadership, securitate naţională şi altele.

În aceeaşi zi, Principele va merge la Rădăuţi pentru a vizita Şcoala nr. 4 Regina Maria.

Sâmbătă, 30 octombrie 2010, Principesa Margareta şi Principele Radu vor participa la Deschiderea lucrărilor celei de-a 7-a ediţii a Simpozionului Internaţional Dimitrie Cantemir şi a celei de-a 3-a ediţii a concursului şcolar interdisciplinar „Urmaşii Principelui Cantemir", aflate sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.

13:25
vineri, 29 octombrie 2010

Taguri

Colegiul Stefan cel Mare, Principele Radu, Universitate, vizita

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere