Peste 1.000 de gospodării ale asiguraţilor vor fi refăcute cu despăgubirile plătite de ASIROM

Compania de asigurări ASIROM, parte a Vienna Insurance Group, îşi onorează obligaţiile cu maximă promptitudine faţă de asiguraţii săi, afectaţi de inundaţiile care au devastat România în ultimile săptămâni şi anunţă că va trata cu rapiditate crescută toate dosarele de daune deschise pentru zonele respective.

Pentru a fi aproape de clienţii companiei care au fost afectaţi în urma inundaţiilor, oficialii companiei, în frunte cu dl. Boris Schneider, Director General ASIROM, s-au deplasat în câteva dintre judeţele unde s-au înregistrat cele mai mari pagube. Săptămâna aceasta oficialii companiei sunt prezenţi în comunele Saucesti, judeţul Bacău şi Rădăuţi, judeţul Suceava.
   
 
 Până în prezent, compania are peste 1.030 dosarele de daună avizate ale asiguraţilor ASIROM care locuiesc în zonele calamitate, iar rezerva de daune constituită de companie depăşeşte 4,1 milioane Euro. În ultimile săptămâni, ASIROM a acordat despăgubirile solicitate în peste 30% dintre dosarele de daună primite.
   
 
"În astfel de situaţii, reacţia promptă este cea mai importantă, astfel încât cei afectaţi de inundaţii să poată să înceapă repararea şi reconstrucţia caselor lor cât mai curând. Am vizitat câteva dintre judeţele cele mai afectate de inundaţii, precum Bacău, pentru a vedea care sunt nevoile de prim moment şi a urgenţă toate procedurile necesare. Pentru cei care au încheiat asigurări la compania noastră, prioritatea noastră este ca aceştia să primească fondurile necesare în cel mai scurt timp posibil", a declarat dl. Boris Schneider, Director General ASIROM, în timpul vizitei sale în comuna Saucesti, judeţul Bacău.
   
 
"Casa, familia şi siguranţa bunurilor sunt între cele mai importante lucruri pentru români, iar în situaţii neprevăzute, precum inundaţii sau alte calamităţi naturale, realizăm cât este de importantă o astfel de asigurare, care ne ajută să putem recupera daunele înregistrate. Comparativ cu evenimentele similare din anii trecuţi, anul acesta am constatat o creştere destul de importantă a numărului celor care şi-au asigurat locuinţele şi bunurile împotriva calamităţilor precum inundaţiile. ASIROM oferă variante de asigurare accesibile tuturor, ale căror beneficii reale se pot vedea în situaţii precum  cele pe care le avem în prezent în România," a mai declarat dl. Boris Schneider.
   
 
Conform statisticilor oficiale, inundaţiile au avariat peste 6.300 de locuinţe, între judeţele afectate numărându-se Bacău, Botoşani, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman şi Tulcea, iar pagubele la nivel naţional se ridica la sute de milioane de Euro.

12:45
miercuri, 21 iulie 2010

Taguri

ASIROM, asigurari, inundatii

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere