Mihai Mihetiu, noul sef al Directiei Silvice Suceava

Mihai Mihetiu a fost declarat sef al Directiei Silvice Suceava, avandu-l ca secund pe Marius Ragusitu care va ocupa postul de director tehnic.

Ordinul de instalare al acestora in functie va fi omagiat in urmatoarele zile de catre proaspatul sef al Regiei Nationale a Padurilor, Valerian Solovastru.

 

Mihai Mihetiu intra la conducearea Directiei Silvice in locul lui Sorin Ciobanu, membru PSD. In ultima perioada, Mihetiu a fost inginer la biroul de paza si protectie, insa a detinut si functia de director al Directiei Silvice in perioada 2005 pana la inceputul acestui an.

 

“Vestea desemnarii mele in functia de director al Directiei Silvice am primit-o cu emotie dar totodata cu constiinta responsabilitatii care vine din aceasta desemnare. Stiu ca trecem printr-o perioada mai dificila, pe care sunt convins ca o vom traversa in conditii cat se poate de bune.Asta deoarece nu am ajuns la conducerea acestei institutii din exterior, avand in vedere ca mi-am desfasurat activitatea aici, am ocupat si functia de conducere si sunt familiarizat cu diferite aspecte care decurg  din activitatea de conducere a acestei institutii” a precizat Mihai Mihetiu. 

 

Acesta a apreciat tot ce a facut Sorin Ciobanu in timpul cat a ocupat fotoliul Directiei Silvice, finalitatile obtinute situand institutia suceveana pe primul loc in tara.



12:11
marti, 06 octombrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere