Microbuz burduşit cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut doi cetăţeni români care au transportat peste frontiera de stat, 41.400 de pachete cu ţigări de contrabandă, care urmau să ajungă pe "piaţa neagră" de desfacere.

poza
Microbuz burduşit cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră de la SPF Vicov au depistat, în apropierea frontierei, un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Ei au reuşit să reţină două persoane din comuna Gălăneşti, după ce s-a tras cu armamentul din dotare un foc de avertisment în plan vertical.

În microbuz au fost descoperite 41.400 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi moldovenească. Cei doi contrabandişti s-au ales cu dosar penal. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar microbuzul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicov până la finalizarea cercetărilor.

Unul dintre contrabandişti a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării celor doi în faţa procurorului de caz, s-a dispus faţă de aceştia măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 22.10.2010.

13:39
vineri, 22 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere