Probleme tehnice la instalaţia de încălzire a unității mobile a SJU

În cursul zile de sâmbătă, data de 21 nov. 2020. la instalaţia de încălzire a unității mobile a apărut o defecţiune tehnică, ceea ce a condus la scăderea temperturii ambientale, fără a fi posibil, menţinerea unei temperaturi adecvate, constante deși în acest sens s-au căutat soluţii.

poza
Probleme tehnice la instalaţia de încălzire a unității mobile a SJU

Conducerea unităţii sanitare, s-a întrunit în şedinţă operativă, în regim de urgență ocazie în care a decis, pentru siguranţa pacienţilor, transferarea acestora în cadrul Secţiei de Boli Infecțioase şi iniţierea în regim de urgenţă a procedurilor de remediere a defecţiunii tehnice a instalaţiei de încălzire, sens în care au fost contactate structurile abilitate din cadrul C.O.S.U.

Urmare a demersurilor iniţiate de C.O.S.U. în data de 23. nov. 2020 reprezentantul firmei producătoare a fost prezent la faţa locului. Prin constatările efectuate ne-a asigurat că problemele tehnice identificate (de fabricaţie) urmează să fie remediate în cel mai scurt timp. Subliniem că, problemele tehnice, au fost preluate spre remediere de firma producătoare.

"Pană la remedierea situaţiei, conducerea unităţii sanitare a decis să nu interneze pacienţi în cadrul unităţii mobile", a transmis managerul unitatii, dr. Alexandru Calancea.

14:45
marti, 24 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Peste 10.300 de suceveni au fost vaccinați împotriva COVID-19
  • În județul Suceava sunt în evoluție 1.460 de cazuri de Covid-19
  • Două femei au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat pe câmp
  • Rata de infectare în municipiul Suceava apropie de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere