Maşini de lux înmatriculate în Marea Britanie, oprite la frontieră pentru că nu aveau drept de circulaţie

Patru cetăţeni români care conduceau pe drumurile publice autoturisme înmatriculate în Regatul Unit al Marii Britanii, fără drept de circulaţie în România au fost depistaţi în trafic de ăoliţiştii de frontieră suceveni.

În ziua de de 20.08.2010, poliţiştii sucebeni au oprit în trafic un autoturism marca VW Passat, condus de un botoşănean în vîrstă de 36 de ani. Ulterior, ei au mai oprit un Vauxhall Astra, un Audi A6 condus de un tînăr de 20 de ani din Marginea şi un Mercedes Sprinter. Toate autoturismele în cauză, înmatriculate în Regatul Unit al Marii Britanii, nu figurau ca fiind asigurate pentru răspundere civilă în caz  de pagube terţilor prin accidente de circulaţie


În toate cele patru cazuri poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit şoferilor acte premergătoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulaţie în România. Actele premergătoare urmează să fie înaintate Parchetului de pe lîngă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

14:14
luni, 23 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere