Mai multe curti au fost inundate dupa furtunile de luni dupa amiaza

Reprezentantii ISU Suceava au anuntat ca pompierii militari intervin pentru evacuarea apei din cinci curți inundate în localitatea Ostra. Apa s-a adunat din cauza unei ploi torențiale, iar proprietarii au solicitat ajutorul pompierilor militari.

poza
Mai multe curti au fost inundate dupa furtunile de luni dupa amiaza
Pompierii ISU au anuntat ca nici incendiile nu au lipsit luni dupa amiaza. De exemplu, în localitatea Stulpicani, satul Negrileasa, au intervenit pompierii militari și cei de la SVSU, cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD. Conform acestora, o casa din satul Negrileasa a luat foc după ce a fost lovită direct de un trăsnet. O laterală a casei a fost cuprinsă imediat de flăcări care s-au extins cu rapiditate dar construcția în mare parte din lemn a fost distrusă. Patru autospeciale si mai multi pompieri s-au luptat cu flăcările. La fața locului a ajuns și o autospecială SMURD.

La Stulpicani, au ars o magazie de lemne, un atelier, un depozit de furaje și un garaj, toate din lemn, pe aproximativ 180 mp. Au mai ars podul și acoperișul unei bucătarii de vară pe aproximativ 130 mp, precum și bunuri din gospodărie. Au fost salvate casa de locuit și restul bucătăriei de vară, cu bunurile aferente.

17:36
luni, 27 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere