Weekend cu premii la cumpărături, la Shopping City Suceava

Pentru că nimic nu se compară cu un weekend relaxant la cumpărături, Shopping City Suceava vă invită să vă bucurați de noi experiențe la shopping.

poza
Weekend cu premii la cumpărături, la Shopping City Suceava
În perioada 14 – 16 august, te relaxezi la shopping și câștigi premii, în cadrul campaniei „Un weekend la shopping, o șansă să câștigi!”. Dacă planificați o ieșire la cumpărături, trebuie să știți că, timp de trei zile, bonurile de cumpărături din magazinele din Shopping City Suceava sunt câștigătoare. După sesiunea de cumpărături, vino la Info Point, în zona magazinului Pepco, cu bonul de cumpărături, de minimum 150 de lei, și câștigi pe loc unul dintre cele 250 de vouchere de cumpărături. În plus, dacă norocul este de partea ta, ai șansa să câștigi unul dintre cele trei blendere Tefal puse în joc la tombola de weekend.
Fie că dorești să-ți înnoiești garderoba cu cele mai cool articole de sezon, să-ți compeletezi colecția de bijuterii și accesorii, să dai un aer nou casei tale cu decorațiuni și piese de mobilier stilate sau pur și simplu iubești cumpărăturile, la Shopping City Suceava ai parte de sesiuni de shopping reușite cu promoții de nerefuzat și premii la cumpărături.
Magazinele de îmbrăcăminte s-au pregătit pentru sezonul reducerilor de vară cu discounturi de până la -70%, iar cele mai atractive articole pentru copii au reduceri de până la -50%.
Dacă articolele de încălțăminte îți captează mereu atenția, acum ai un motiv în plus să vii la cumpărături. Magazinele de încălțăminte și produsele de marochinărie au în acest sezon reduceri de până la -70%.
Dacă plănuiești o ieșire la munte, o scurtă drumeție sau ești în căutarea unei ținute sport cu personalitate, alege faci o vizită în magazinele de sport din Shopping City Suceava. Special pentru pasionații de sport, magazinele cu articole sportive au acum prețuri mai mici cu până la 50%.
Cu multe alte promoții și cu o gamă variată de produse vă așteaptă și hypermarketul Carrefour, magazinul de bricolaj Leroy Merlin, precum și restaurantele din Shopping City Suceava.

Toți cei care doresc să facă cumpărături din magazinele din Shopping City Suceava o pot face zilnic, în mod sigur și responsabil, respectând măsurile preventive implementate de centrul comercial.



11:26
marti, 11 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere