Întîlnire de lucru la frontiera româno-uraineană

În ziua de 26.11.2010, a avut loc întîlnirea de lucru la nivelul Împuterniciţilor de Frontieră ai României pentru sectoarele Rădăuţi şi Racovăţ şi respectiv Ucrainei pentru sectorul Cernăuţi, la frontiera de stat româno-ucraineană.

Delegaţia română a fost compusă din comisar şef de poliţie Ieremie Gheorghe – şeful I.J.P.F. Suceava şi comisar şef de poliţie Dragoş Holca – şeful I.J.P.F. Botoşani, iar delegaţia din Ucraina a fost condusă de şeful Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi – domnul colonel Jovtonojuk Igor.

Din delegaţia română au mai făcut parte şi ofiţeri specialişti în relaţii internaţionale din cadrul celor două inspectorate.

Pe timpul întîlnirii s-a realizat un schimb de date şi informaţii pe principalele domenii de infracţionalitate de la frontiera româno-ucraineană şi s-au prezentat activităţile desfăşurate în zona de responsabilitate în anul 2010. Totodată s-au stabilit măsuri specifice pe linia organizării cooperării pentru supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat comune pentru semestrul I din anul 2011.

16:49
luni, 29 noiembrie 2010

Taguri

IJPF, frontiera, intalnire

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere