Hoţi de curent prinşi de poliţie şi E-ON

Ieri, între orele 09.00-16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, în colaborare cu reprezentanţii E-ON Suceava, au organizat şi executat o acţiune vizînd  combaterea sustragerii energiei electrice, fiind constatată o infracţiune şi aplicate 3 sancţiuni contravenţionale,  toate la Legea 13/2007, în valoare de 3.000 lei.

Cu ocazia controlului efectuat la locuinţa lui P. Constantin de 48 ani din localitate, reprezentanţii E-ON Suceava au constatat că în podul casei, la ieşirea din consolă, printr-o instalaţie artizanală montată înaintea contorului fixat pe peretele exterior al imobilului, se sustrăgea energie electrică, folosită la alimentarea consumatorilor casnici proprii. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

De asemenea, la solicitarea administratorului unei societăţi comerciale, reprezentanţii E-ON Suceava au stabilit că la reţeaua electrică internă a acestei societăţi sunt branşaţi prin cabluri aeriene, un număr de 3 consumatori care au imobilele în apropiere, aplicîndu-se sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 13/2007.

10:25
vineri, 16 aprilie 2010

Taguri

E-ON, IPJ Suceava

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere