Fetiţă cu deficienţe mintale, găsită de poliţişti

O fetiţă cu întîrziere mintală uşoară şi cu tulburări de comportament, dată în urmărire naţională, a fost depistată de poliţiştii din Fălticeni. Ea a plecat de la domiciliul său din judeţul Botoşani, încercînd să ia o ocazie spre judeţul Suceava.

Duminică dimineaţa, poliţiştii de pe raza municipiului Fălticeni au găsit o fetiţă de 14 ani, domiciliată în comuna Nicşeni, judeţul Botoşani, urmărită naţional din 18 iulie, dispărută de la domiciliu părinţilor pe data de 14 iulie.

Fiind audiată minora a declarat că pe 14 iulie  a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a ajunge în municipiul Botoşani, s-a deplasat în satul Roma, de unde cu un autovehicul de ocazie a ajuns în judeţul Suceava, unde a rămas în mai multe locaţii neidentificate.

Fetiţă a fost internată în Centrul de Primire al Copilului Suceava, fiind notificat telefonic Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, în vederea informării familiei.

De asemenea, din verificările efectuate a reieşit faptul că  minora a fost internată în perioada 06 – 08.07.2010 în Spitalul Judeţean Botoşani – secţia pediatrie, fiind diagnosticată cu întîrziere mintală uşoară şi tulburare de stres intrafamilial ulterior fiind examinată de psiholog, care a diagnosticat-o cu întîrziere mintală uşoară, cu manifestări de probabilitate şi tulburări de comportament, lucruri declarate şi de aceasta.

12:25
luni, 19 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere