Campania “Sprijin pentru sinistraţii din Bucovina”, la final

Shopping City Suceava în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia „Sf. Ioan” şi Camera de Comert şi Industrie Suceava  au organizat în perioada 5 – 18 iulie 2010  o campanie de colectare de bunuri destinate ajutorării persoanelor afectate de inundaţii.

Pe perioada celor două săptămîni la centrul de colectare amenajat în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava au fost donate: obiecte de îmbrăcaminte, încăltăminte, pături, covoare, jucării, veselă, un televizor, un aragaz şi două frigidere, precum şi ulei, zahăr, orez, conserve, apă şi detergent.

Carrefour Suceava s-a alăturat campaniei prin donarea a 50 de pijamale pentru copii. De asemenea, aşa cum au anunţat piloţii de drift în cadrul evenimentului Drift Show, ce a avut loc pe 10 şi 11 iulie la Shopping City Suceava, din banii colectaţi la taxi-drift au cumpărat apa pentru sinistraţi.

Marţi, 13 iulie, au fost transportate primele ajutoare către familiile afectate de inundaţii din localitaţile Hînteşti şi Zvorîştea. Astazi, 21 iulie, au fost depozitate la Căminul de Bătrîni „Sfîntul Ioan cel Nou” din Suceava bunuri ce urmează să ajungă la familiile din Dorneşti, ce vor beneficia de cele 20 de case construite de către Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Organizatorii campaniei mulţumesc pentru solidaritate tuturor celor care s-au implicat în aceasta acţiune, atît persoanelor care au contribuit prin donaţii, cît şi partenerilor media. 

16:45
miercuri, 21 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere