Braconieri prinşi în flagrant pe iazul din Moara

Marţi, în jurul orelor 23.30, un bărbat din Moara a sesizat poliţia despre faptul că două persoane au fost prinse în timp ce sustrăgeau cu plase monofilament peşte dintr-un iaz.

În seara zilei de marţi, în jurul orelor 22.30, paznicii societăţii s-au sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au introdus în apă plase monofilament pentru a sustrage peşte, motiv pentru care au sesizat lucrătorii unei societăţi de pază din Suceava, care s-au deplasat la faţa locului şi au surprins în flagrant două persoane care se îndepărtau de la acumularea de apă, avînd asupra lor pari din lemn şi nişte saci din rafie în care se aflau două plase monofilament şi o cantitate de peşte.

La faţa locului s-au deplasat agenţii din cadrul Postului de Poliţie Moara, care i-au legitimat stabilind că se numesc B. NICOLAE de 43 ani din comuna Moara şi B. CORNELIU de 37 ani din municipiul Suceava.

Braconierii s-au ales cu dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale şi în apele maritime interioare”, faptă prevăzută de art. 64 lit. m din O.U.G nr. 23/2008.
 

14:25
miercuri, 08 septembrie 2010

Taguri

IPJ, braconaj, din oras

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere