Rata de infectare în municipiul Suceava se menține sub 3 la mie

Incidența cazurilor de Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 1.79 la mia de locuitori fără focare de Covid-19, iar cu focare incidența ajunge la 1.83 la mie, a informat vineri Prefectura Suceava.

poza
Rata de infectare în municipiul Suceava se menține sub 3 la mie


Totodată, rata de infectare din municipiul Suceava se menține sub 3 la mie pentru a treia zi consecutiv. În prezent, rata din municipiu este de 2.87, joi fiind de 2.84 la mie.


În județ mai sunt nouă localități în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori între care municipiile Rădăuți și Vatra Dornei și orașele Gura Humorului și Solca.

În contextul epidemiologic actual și având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, roagă cetățenii să respecte regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limiteze, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

Totodată, prefectul solicită evitarea zonelor aglomerate, unde cetățenii sunt expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

Nu în ultimul rând, prefectul județului face un apel la respectarea, cu strictețe, a regulilor de igienă personală, recomandate de autorități pentru protejarea sănătății personale, dar și a celor apropiați! “Este important să purtăm corect masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei apropiați,” a subliniat Moldovan.

13:28
vineri, 04 decembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Peste 10.300 de suceveni au fost vaccinați împotriva COVID-19
  • În județul Suceava sunt în evoluție 1.460 de cazuri de Covid-19
  • Două femei au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat pe câmp
  • Rata de infectare în municipiul Suceava apropie de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere