Beciuri, curţi şi anexe inundate în judeţ

Militarii de la ISU au intervenit în localităţile Fălticeni, Vatra Dornei şi Gura Humorului pentru a evacua apa din mai multe beciuri şi curţi dar şi din magazii, bucătării de vară sau grajduri.

poza
Beciuri, curţi şi anexe inundate în judeţ | Foto: Bogdan Popescu | Newsme.ro

În jurul orei 10.18, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a plecat către comuna Cornu Luncii, unde a intervenit cu două autospeciale şi trei motopompe pentru evacuarea apei din 10 beciuri şi patru curţi (circa 200 mp) ale unor gospodării particulare.

Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit la ora 13.25 pentru evacuarea apei din şapte curţi (circa 3.350 mp) şi 13 anexe (magazii, bucătării de vară, un atelier şi un grajd) aparţinînd unor cetăţeni din municipiul Vatra Dornei, de pe strada Plopilor. În jurul orei 18, echipajul de pompieri dorneni a evacuat apa dintr-un demisol (o suprafaţă de circa 800 mp, cu o adîncime de aproximativ 50 cm) aparţinînd lui Mircea S., din municipiul Vatra Dornei.

La ora 18.44, Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit cu o autospecială şi o motopompă pentru evacuarea apei din curtea interioară a gospodăriei lui Florin N., din oraşul Gura Humorului, str. Ştefan cel Mare, de pe o suprafaţă de circa 100 mp, cu o adîncime de aproximativ 15 cm.

13:44
miercuri, 28 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere