Rugby în 7 – Sucevenii au stins Farul!

Ultimul turneu din calendarul competiţional al Campionatului Naţional de rugby în 7 a consemnat cea mai bună evoluţie a grupării CSM Bucovina Suceava în actualul sezon. După ce pe întreg parcursul campionatului rugbiştii pregătiţi de Constantin Vlad au evoluat modest, la turneul găzduit de municipiul Bucureşti, sucevenii au evoluat cu mult peste aşteptări.

Astfel, în prima zi a întrecerii CSM Bucovina a obţinut două victorii, 19-14 cu RC Bârlad, şi 17-14 cu Universitatea Cluj, rezultate care i-au propulsat pe suceveni în finalele pentru locurile 5-8. În cea de-a doua zi a Campionatului Naţional de rugby în 7, CSM Bucovina Suceava a produs marea surpriză depăşind cu 19-7 mult mai titrata echipă a celor de la Farul Constanţa. În finala pentru locurile 5-6, gruparea suceveana a dat piept cu Ştiinţa Petroşani, „minerii” reuşind să se impună în cele din urmă cu scorul de 26-7.

„Jucătorii mei s-au descurcat foarte bine în acest turneu şi au reuşit câteva rezultate notabile. Având în vedere faptul că am disputat cinci jocuri in prima zi, tactica noastră a fost să aruncăm în luptă cel mai bun şapte în meciurile pe care le puteam câştiga, lucru care s-a şi întâmplat cu RC Bârlad şi Cluj. Din păcate, în finala cu Ştiinţa Petroşani am fost puţin dezavantajaţi de arbitraj şi asta ne-a costat victoria”, a declarat Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a mizat în cadrul turneului din Bucureşti pe următorul lot de jucători: Nichiforiuc, Flutur, Preutescu, Creţuleac, Nastiuc, Iacobuţă, Opariuc, Palamariu, Albu, Codreanu, Oprea şi Grigoraş.

În urma rezultatelor din cadrul ultimei etape, CSM Bucovina Suceava a urcat pe locul 9 din 12 participante în clasamentul final al Campionatului Naţional de Rugby în 7.

15:40
miercuri, 17 noiembrie 2010

Taguri

CSM Bucovina Suceava, campionat, rugby

Autor
Pâslariu Cristian
Gazduit de Administrare Servere