Peste 100 de atleţi din România şi Republica Moldova la Cupa Sucevei

Ediţia cu numărul 20 a Cupei Sucevei la Atletism a adunat din nou peste 100 de tineri sportivi, juniori II şi III, atât din judeţul Suceava, din judeţele vecine, dar şi din Republica Moldova.

poza
Peste 100 de atleţi din România şi Republica Moldova la Cupa Sucevei

Concursul, devenit o tradiţie pentru Suceava a avut loc în sala de atletism a stadionului Areni, fiind organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava, Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Consiliul Judeţean Suceava. După desfăşurarea celor opt probe din concurs, la juniori II şi III, masculin şi feminin, primii trei clasaţi au primit diplome, tricouri şi premii din partea organizatorilor, Mai mult, la juniori II, după punctajul obţinut în toate probele, sportivii din Republica Moldova au primit cupe, acelaşi lucru întâmplându-se la juniori III, acolo unde câştig de cauză a avut LPS Suceava.

Fără nici un dubiu, performera acestei ediţii jubiliare a fost atleta Iuliana Chelaru, pregătită de antrenorul emerit Toader Flămând, tânăra sportivă de la liceul cu program Sportiv urcând de trei ori pe podium, dintre care două astfel de momente fiind încununate cu locul întâi.

„Datorită participării numeroase şi a performanţelor obţinute, consider o reuşită această a XX-a ediţie a Cupei Sucevei. Pentru această perioadă a anului rezultatele au fost peste aşteptări şi ne oferă mari speranţe în perspectiva competiţiilor ce vor urma. Mulţumim Consiliului Judeţean Suceava pentru sprijin, dar şi celor de la SC Bermas pentru sponsorizarea acordată la această ediţie a Cupei Sucevei” a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism Suceava, Sorin Raţă.

15:38
miercuri, 17 noiembrie 2010

Taguri

Cupa Sucevei, atletism

Autor
Pâslariu Cristian
Gazduit de Administrare Servere