Lucrările de la sala Unirea au ajuns la final

Construită prin anii '60, Sala de sport „Unirea” respiră din nou aer proaspăt. Şi asta pentru că lucrările de modernizare se apropie de final.

După ce, în urmă cu doi ani, a schimbat vechile geamuri cu termopane, în ultima lună s-a lucrat intens la schimbarea acoperişului, a suprafeţei de joc şi a instalaţiei electrice, astfel că echipa locală de volei, nou-promovată în Divizia A1 îşi va primi oaspeţii, cu adevărat, acasă, până acum jucând în sala de la LPS.

Directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim, a inspectat ieri stadiul lucrărilor, muncitorii de acolo lucrând la marajele suprafeţei de joc.

Concret, la sala Unirea s-a schimbat tavanul din stuf, vechi de aproximativ 50 de ani, cu unul modern, s-a pus integral un acoperiş nou, s-a schimbat podeaua din scândură, s-au făcut trotuare, s-a vopsit şi văruit complet întreaga sală, s-a compartimentat tribuna, pentru gazde şi oaspeţi, după cum cere regulamentul Federaţiei Române de Volei şi în perioada imediat următoare se va monta o tabelă electronică pentru care conducerea CSM a făcut deja comandă.

„Erau necesare aceste lucrări şi mă bucur că am putut să le rezolvăm într-un timp relativ scurt. Acum sportivii au condiţii propice performanţei şi ne putem primii adversarii în condiţii decente, asemănătoare altor cluburi din ţară”, a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

14:55
joi, 04 noiembrie 2010

Taguri

Unirea, Valerica Gherasim

Autor
Pâslariu Cristian
Gazduit de Administrare Servere