Din paradoxurile fotbalului

Chiar daca echipa fanion a orasului, FC Cetatea, are in acest moment datorii catre proprii jucatori in valoare totala de 1,5 miliarde lei vechi, municipalitatea locala a gasit de cuvinta sa sustina material in aceste zile a 4-a editie a Cupei “Mos Craciun”, un turneu megaloman, in care clubul privat Sporting Suceava detine capul de afis.

Lipsit de aportul vreunui sponsor, Ciprian Anton, unul dintre organizatorii turneului, a recunoscut ca intrecerea va fi finantata in totalitate din banii institutilor publice din Suceava. “Pana acum am avut alti sponsori mai mici, dar de anul aceasta, facem turneul impreuna cu Consiliul Judetean Suceava si Primaria Suceava, alaturi de Liceul cu Program Sportiv si Universitatea “Stefan cel Mare”. Vremurile sunt foarte grele si nu am mai gasit acel sprijin de la sponsori. Toate institutile statului ne ajuta in desfasurarea acestui turneu”, a declarat Anton la Bucovina TV.

14 echipe din afara judetului sunt invitate la proxima Cupa “Mos Craciun”, organizatorii rezervand la caminele si hotelurile din Suceava 500 de locuri de cazare pentru fotbalistii echipelor oaspete.

 

Sursa:www.gatetasv.ro



11:50
joi, 17 decembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere