Strategia de dezvoltare a județului Suceava, dezbătută de PSD cu societatea civilă

O dezbatere dinamică asupra stării economice și sociale a județului Suceava a avut loc ieri la prânz între ONG-uri și lideri ai PSD Suceava, adunați cu toții cu un singur scop: acela de a face ceva mai bun și de a găsi soluții pentru groapa în care se află județul.

poza
Strategia de dezvoltare a județului Suceava, dezbătută de PSD cu societatea civilă
S-a urmărit crearea unei strategii clare cu elemente comune care să urmărească binele tuturor, s-a dorit crearea unei forțe apolitice care să facă față situației reale de criză din județ, și nu situațiilor care par roze din statistici. Dezbaterea a conturat în cele mai bine de două ore o radiografie a ceea ce se întâmplă în județ și a pus bazele unei activități susținute a ceea ce se numește „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului 2011-2020”.

Conform declarațiilor lui Cătălin Nechifor, președintele PSD Suceava, aceste statisici sunt „cosmetizate” și false doar pentru a arăta bine și a servi spre bunăstarea PD-L.

20:58
vineri, 15 iulie 2011

Taguri

ONG, PSD, Suceava, dezbatere publica, social, strategie enomica

Autor
Andrei Jităreanu
  • Dan Acibotarita:" Judetul Suceava a început să fie iar lovite de găurele, găuri și găuroaie."
  • Marian Andronache candidează pentru o funcție de vicepreședinte al PMP la Congresul formațiunii
  • PSD Suceava:Judetul nostru și interesele sucevenilor nu se află pe agenda unora dintre parlamentariii de la PNL și USR Suceava
  • Dan Cusnir: Parcul Șipote nu este parcul primarului, al viceprimarului sau al unui grup cu interese în zonă.
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere