PSD vrea o strategie de dezvoltare a judeţului

PSD Suceava îşi propune demararea unei operaţiuni interne de partid pentru crearea unei strategii de dezvoltare a judeţului Suceava.

Cătălin Nechifor a motivat necesitatea unei asemenea acţiuni prin faptul că ultima strategie asemănătoare a fost realizată în anul 2007 şi nu a mai fost adusă la zi. "Constatăm o lipsă de preocupare în a găsi noi metode de a susţine dezvoltarea. Se merge pe principii valabile anului 2007 dar, se pare că acum, datorită crizei financiare, sunt depăşite complet", a declarat liderul PSD Suceava.

PSD Suceava intenţionează să aibă consultări cu diverşi actori implicaţi în sectoarele economice de activitate din judeţul Suceava pentru a contura până la sfîrşitul anului o strategie în cunoştinţă de cauză şi care să răspundă la schimbările din ultimii trei ani în judeţul Suceava şi în România.

"Această strategie se doreşte să fie furnizată pe un termen mediu de dezvoltare, de la trei pînă la cinci ani, pentru că este foarte greu să faci o predicţie clară pe termen scurt, dar mai degrabă pentru viitor pe termen mediu. Încercăm să fim mai elastici şi să găsim acele soluţii implementate rapid şi care să ajute la dezvoltarea judeţului", a declarat Cătălin Nechifor.

Pesediştii suceveni fac un apel tuturor celor care sunt interesaţi de dezvoltarea judeţului să li se alăture. "Nu vrem un demers politic. Vrem un demers corect, transparent şi de analiză. Vrem să punem în comun atât experienţa pe care o avem în partid, cât şi experienţa şi expertiza care poate să vină în afara partidului", a concluzionat şeful PSD.

14:47
luni, 08 noiembrie 2010

Taguri

Catalin Nechifor, PSD, dezvoltare, economie, strategie

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere