PSD îi cere lui Flutur o reacţie publică privind arestările de la Vama Siret

Social-democraţii suceveni cred că arestările vameşilor şi poliţiştilor de frontieră de la Vama Siret fac din judeţul Suceava un punct cardinal al corupţiei din România.

Social-democraţii suceveni consideră că Gheorghe Flutur afişează o tăcere suspectă în cazul arestărilor care au avut loc săptămâna trecută la Vama Siret, solicitând o poziţie publică a şefului administrativului judeţean. Solicitarea este motivată de faptul că la mijloc este imaginea judeţului Suceava şi a oamenilor cinstiţi din judeţ.

„Arestările de la Siret, de la sfârşitul săptămânii trecute, confirmă judeţul Suceava drept punct cardinal al corupţiei din România. Deşi Flutur este obişnuit să inaugureze de patru-cinci ori un obiectiv de investiţii în care nu a avut nici un merit, în cazul Siret domnul Flutur afişează o tăcere suspectă", arată vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici.

Milici mai menţionează că liderul PPE Joseph Daul a fost plimbat cu căruţa de Gheorghe Flutur la Pojorâta şi nu la vama Siret, punct important asupră căruia planează aderarea României în spaţiul Schengen.

„Flutur nu a catadicsit să îl ducă pe Joseph Daul la Vama Siret. Dacă punctul central al discuţiilor care au avut loc s-au axat în jurul intrării României în spaţiul Schengen, iată de ce spunem că Flutur afişează o tăcere suspectă în cazul arestărilor din Siret”, consideră Ovidiu Milici.

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava solicită explicaţii publice din partea lui Gheorghe Flutur pentru cazul Siret, motivând că „acest caz aruncă o pată neagră asupra imaginii judeţului Suceava, dar şi asupra României”.


12:45
luni, 07 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
  • Ioan Stan: PSD se vede nevoit să denunțe abuzul inimaginabil al guvernului Cîțu
  • Dan Acibotarita: Prea mulți copii, tineri suferă din cauza accidentelor rutiere
  • George Soldan:Județul Suceava, sărit din schema de finanțare pentru 2021 de Guvernul Cîțu. Bugetul de stat dovedește minciunile liberale
  • Filiala Municipală PLUS Suceava s-a infiintat
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere