PNL nu negociază şi nu încheie înţelegeri cu teroriştii

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a prezentat rezoluţia Biroului Politic Central al Partidului Naţional Liberal prin care se exclude orice înţelegere sau alianţă cu Partidul Democrat.

poza
PNL nu negociază şi nu încheie înţelegeri cu teroriştii | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Partidul Naţional Liberal reafirmă opţiunea fermă de a construi, exclusiv prin propriile forţe, un proiect realist, de centru-dreapta, pentru viitorul societăţii româneşti. Avem toate premisele de a crede în şansa noastră istorică: câştigarea alegerilor din anul 2012. Prin noi înşine, fără combinaţii şi compromisuri politicianiste", a afirmat Alexandru Băişanu.

PNL nu va încheia nici o înţelegere electorală cu Partidul Democrat, "grupare politico-financiară responsabilă de dezastrul economic, instituţional şi moral al României", se arată în comunicatul emis de Biroul Politic Central al PNL. "Între noi şi un partid de travestiţi doctrinar, ai cărui lideri sunt uniţi doar de obsesia pentru putere şi de interesul pentru banii românilor, specific clanurilor mafiote, nu pot exista nici înţelegere, şi nici colaborare", a mai declarat Alexandru Băişanu.

Penelistul sucevean spune că Partidul Democrat încearcă disperat o reactivare a defunctei Alianţe D.A., drept parte a unei campanii de intoxicare a opiniei publice.

"Acestor oameni le transmitem un mesaj clar şi ferm: Partidul Naţional Liberal nu negociază şi nu încheie înţelegeri cu teroriştii!", a concluzionat Alexandru Băişanu.



12:26
joi, 09 decembrie 2010

Taguri

Alexandru Baisanu, PD-L, PNL, alianta, teroristi

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere