PNL: Alianța politică cu PSD necesară

În cadrul ședinței Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, deputatul Relu Fenechiu a prezentat strategia partidului, alianța cu PSD și speranța că în 2016 vor exista doar două forțe care să conteze în lupta electorală.

poza
PNL: Alianța politică cu PSD necesară

Relu Fenechiu și-a început discursul prin a sublinia faptul că există o mare diferență între adversar politic și dușman politic. În ciuda faptului că social democrații au o ideologie opusă liberalilor, aceștia nu au fost niciodată ceva mai mult decât adversari, competitori politici pentru PNL. Pe de cealaltă parte, PD-L reprezintă un adevărat dușman, o mașină de război care, fiind nocivă societăţii româneşti, trebuie îndepărtată neapărat de la conducere.

În virtutea celor de mai sus, Relu Fenechiu a apreciat: „Avem obligația să creăm o forță politică care să se bată cu această mașină foarte scumpă, cu mulți cai putere. Avem de făcut o alianță, pentru mulți dintre noi, neplăcută sau nedigerabilă. PSD a fost de 20 de ani încoace adeversar constant al PNL. Același lucru în simt și eu la Iași, același lucru îl simt și alți colegi de-ai mei din diferite județe ale țării.”

Tot el a mai precizat că dacă această alianță dă greș, viitorul Partidului Național Liberal ar putea fi pus sub semnul întrebării.

13:42
sambata, 05 martie 2011

Taguri

PNL, PSD, Relu Fenechiu, alianta

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere