PNL acordă diplome pentru demnitarii PDL

Premierea lui Petru Luhan, cu diploma de "Personalitatea anului pentru o Românie Europeană", i-a făcut pe peneliştii suceveni să se organizeze şi să acorde şi ei câteva diplome demnitarilor suceveni.

Vinerea trecută europarlamentarul PD-L Petru Luhan a fost desemnat, “Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană” pentru poziţiile sale publice şi sprijinul acordat unor teme comunitare de interes major pentru cetăţenii români, precum combaterea cancerului la nivel european de către Fundaţia Eurolink - Casa Europei, titulatură pe care domnia sa şi-a asumat-o ca "Personalitatea europeană a anului".

Peneliştii suceveni se întreabă ce a făcut Petru Luhan, în mod concret, pentru cetăţenii români şi suceveni, nu baliverne legate de poziţiile publice sau alte elemente care ţin de PR-ul personal şi de banii investiţi constant în mass-media.

Peneliştii au adus vorba şi despre alţi membri marcanţi ai PDL Suceava care au primit în aceeaşi săptămână diplome şi medalii jubiliare de la Fundatia Culturală Bucovina pentru "Promovarea artei şi literaturii în Bucovina". Aceeaşi întrebare este pusă şi în privinţa contribuţiei liderilor PDL suceveni Vasile Ilie, Angela Zarojanu, Ion Lungu sau Gheorghe Flutur.

Peneliştii au hotărât să se reunească sub umbrela unei fundaţii cu titlul "Suceava vrea respect, nu baliverne" şi propun acordarea din timp a mai multor diplome pentru demnitarii suceveni.

Gheorghe Flutur va fi premiat cu diploma "Scriitorul milenilului" pentru faptul că singurul lucru pe care l-a reuşit, în literatură, a fost să scrie cu oi pe un deal.

Angela Zarojanu va primi diploma "Non-personalitatea publică a anului", pentru realele, dar inexistentele contribuţii aduse în folosul comunităţii locale.

Peneliştii îi vor acorda lui Ion Lungu diploma "Scuzacul deceniului în administraţia publică", pentru multitudinea de scuze şi de motive invocate pentru disconfortul creat sucevenilor în mod constant.

Ultimul premiat de pe lista pedeliştilor este Vasile Ilie. Acestuia îi va fi acordată diploma "Informaticianul mondial al anului" pentru că, după zeci de ani petrecuţi în administraţia locală, a descoperit că trebuie să fie făcută o investiţie într-o bază de date uşor şi rapid de utilizat.

15:13
joi, 21 octombrie 2010

Taguri

Angela Zarojanu, Daniel Prorociuc, Gheorghe Flutur, Ion Lungu, PNL, Petru Luhan, Vasile Ilie, diplome

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere