Ovidiu Milici îl va da în judecată pe Daniel Cadariu

„În cursul zilei de joi am văzut o replică a domnului președinte Constantin Cadariu Daniel, prin care nu a spus un cuvânt despre Societatea de Drumuri și Poduri, a vorbit despre cu totul altceva, dar ceea ce mi se pare și mai grav, și acest lucru nu poate fi tolerat, este faptul că domnul vicepreședinte Daniel Cadariu a coborât în discursul public sub o limită inacceptabilă,” a declarat astăzi vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Milici.

poza
Ovidiu Milici îl va da în judecată pe Daniel Cadariu

Ovidiu Milici continuă cu următoarele declarații publice:

„N-am să accept niciodată ca numele meu, atât ca persoană cât și ca om, să fie terfelit de o asemenea manieră la care s-a dedat domnul președinte Daniel Cadariu,” a spus Ovidiu Milici.

„Astăzi voi depune la Judecătoria Suceava o cerere de chemare în judecată pe numitul Cadariu Constantin Daniel, prin care îi voi cere despăgubiri pentru daunele morale pe care mi le-a provocat domnia sa, cât și pentru suferintețe de ordin moral,” a declarat domnul vicepreședinte Ovidiu Milici.

Vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, cere drept despăgubiri materiale suma de 54.000 euro plus scuze publice în două ziare locale cât și scuze într-o emisiune TV a unui post local.

13:03
luni, 04 aprilie 2011
Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere